Nya jackor & västar! Kolla under klubbkläder.

 SM i fårvallning på Odensviholm den 3-4 september !

Arrangörer för SM är Tjustvallarna tillsammans med Sydöstra Sverige Vallhundsklubb och Kronobergs Vallhundsklubb

Tävlingarna börjar 8.30 båda dagarna. Det finns fika och lunchservering. Passa på att se den svenska eliten gör upp om SM-bucklan.

VÄLKOMNA!!

Tjustvallarna är en lokalklubb under Svenska Vallhundsklubben. Klubbens ändamål är att bevara och vidarutveckla vallhundarnas bruksegenskaper till gagn för ägare av får, nötkreatur eller liknande. Vi är en liten klubb ca 60 medlemmar, tror att vi är bland de minsta i landet  men en väldigt aktiv klubb.Vi arrangerar vallhundskurser, träningar och tävlingar.

Medlem kan den som är intresserad av och stödjer föreningens ändamål; man behöver alltså ej vara Border Collie eller Working Kelpie ägare. Medlemskapet är personligt. Om du vill bli medlem betala in 350:- på SvenskaVallhundsklubbens bankgiro 5784-3336 eller plusgiro 116 14 88-0. Familjemedlem betalar 80:-. Var noga att med ange avsändare(namn,postadress,telnr) och Tjustvallarna. Som medlem får du ta del i klubbens olika aktiviteter, kurser, delta i tävlingar ,delta på medlemsmöte, årsmöte och klubbtidningen Omkring som kommer ut fyra gånger per år.

Om du är medlem i en annan lokalklubb i Svak kan du vara stödmedlem i Tjustvallarna, betala in 80:- på  bankgiro eller swisha enl nedan så kan du vara med på våra kurser och träningar.  

Tjustvallarnas bankgiro 5331-2088

eller Swish 123 661 99 77