Jackor & västar! Kolla under klubbkläder.

TRÄNING i ridhuset - Gamlebygym-nasiet

Vi har hyrt ridhuset den 10/1, då  Karin Söderberg kommer och hjälper oss.Nästa tillfälle blir den 25/1 då  tränar vi själva.

Den 9/2 kommer Karin Söderberg tillbaka och hjälper oss. Den 20/2 är det egen träning igen. 

Halv dag kostar 900 kr när vi har instruktör och 125 kr när vi tränar själva.

Passa på att komma igång med vårens träning tillsammans med klubbens medlemmar.

Vi får se hur vädret blir, om vi vill hyra ridhuset vid fler tillfällen.

 

Vill du vara med så hör av dig till Lena M 076-8985007

 

Årsmöte

2024-03-17

Kallelse till Tjustvallarnas årsmöte, söndagen 17 mars kl 14.00 på Odenskans i Odensvi.

Klubben bjuder på smörgåstårta.

Ta dej en fundering på var du vill att Tjustvallarna ska hitta på under 2024, kom med förslag.

Anmäl dej till Karin, så vi vet hur många vi blir. Helst före 10 mars. Gärna med SMS 0705376479 eller mejl: lowenborg@live.se

Här finns årsmöteshandlingar:

Dagordning

Verksamhetsberättelsen

Bokslut

 

BANTRÄNING

den 16 och 17 april. Vi kommer att bygga upp VP-bana, IK1 och IK2-banor. Karin Söderberg som är en erfaren domare och tränare, kommer att ge oss tips och träningsråd. Du får möjlighet att göra om och träna vissa moment. Vi kommer även att kunna filma de som vill. Vill du vara med så anmäl dig till Lena Persson ( sms) 0768985007. Kostnaden är 1300 kr/dag,som betalas till klubben. Du tar med egen mat men klubben bjuder på fika.

Välkommen till givande och roliga dagar !!

 

       Tjustvallarna är en lokalklubb under Svenska Vallhundsklubben. Klubbens ändamål är att bevara och vidarutveckla vallhundarnas bruksegenskaper till gagn för ägare av får, nötkreatur eller liknande. Vi är en liten klubb ca 50 medlemmar, tror att vi är bland de minsta i landet  men en väldigt aktiv klubb. Vi arrangerar vallhundskurser, träningar och tävlingar. 

Medlem kan den vara som är intresserad av att stödja föreningens ändamål; man behöver alltså inte vara Border Collie eller Working Kelpie ägare. Medlemskapet är personligt. Om du vill bli medlem, går du in på vallreg.se där det på ett enkelt sätt står hur man gör. Här står även hur mycket medlemskap kostar. Ange att du vill tillhöra Tjustvallarna. Vill du ha hjälp så hör gärna av dig till någon i styrelsen. . Som medlem  får du ta del i klubbens olika aktiviteter, kurser, delta i tävlingar ,delta på medlemsmöte, årsmöte och du får även klubbtidningen Omkring, som kommer ut digitalt, fyra gånger per år. 

Om du är medlem i en annan lokalklubb i Svak kan du vara stödmedlem i Tjustvallarna, betala in 90 kr på  bankgiro eller swisha enl nedan så kan du vara med på våra kurser och träningar. Obs helbetalande medlemmar har förträde på våra aktiviteter. 

Tjustvallarnas bankgiro 5331-2088

eller Swish 123 661 99 77